Ψήνουμε το ψωμί στο γκριλ ή στη φρυγανιέρα, όταν ροδίσει είναι έτοιμο. Αλείφουμε στη μία φέτα ψωμιού λίγη μαγιονέζα, από πάνω βάζουμε το τυρί και μετά το ζαμπόν. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού, την αλείφουμε με λίγη μαγιονέζα και βάζουμε πάνω το μαρούλι, την ντομάτα και τέλος το μπέικον. Αλείφουμε και την τελευταία φέτα ψωμιού, με τη μαγιονέζα που έχει μείνει και σκεπάζουμε το σάντουιτς. Βάζουμε από μία οδοντογλυφίδα στο κέντρο της κάθε πλευράς του σάντουιτς και με ένα μεγάλο μαχαίρι, που κόβει καλά, το κόβουμε χιαστί σε τέσσερα τρίγωνα.