Κόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε ροδέλες και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομμάτια περίπου 5 εκατοστών. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα λουκάνικα, έως ότου ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε συνεχώς για 3'. Βάζουμε τις ντομάτες, το κρασί και το μαϊντανό και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Καλύπτουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 15'-20' ή μέχρι να ψηθούν τα λουκάνικα και να μείνουν με τη σάλτσα τους.