Χοιρινό Κατσαρόλας με Σπαράγγια

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες
Κατηγορία: Κρεατικά
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 23:48
Γράφτηκε από τον/την Selenia
Εμφανίσεις: 4435
Selenia

Χοιρινό μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο αλλά ο συνδυασμός με τα σπαράγγια του δίνει άλλη γεύση!!

nophoto
4 άτομα
35'-45'
 Υλικά 
1 κιλό χοιρινό, σε κοματάκια
500 γρ. σπαράγγια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1-2 κρεμμυδια, ψιλοκομμένα
1/2 κούπα λάδι
2 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
 Εκτέλεση 
Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Βάζουμε αλατοπίπερο στο κρέας και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Το σοτάρουμε για 5'-6' και κατόπιν το αφαιρούμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα αφήνουμε να σοταριστούν ελαφρά και ξαναρίχνουμε μέσα το κρέας. Σβήνουμε με το ξύδι και ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 20'-25' ή μέχρι να ψηθεί το κρέας. Σερβίρεται ζεστό.

 Μικρά μυστικά 
Για να δέσει καλύτερα το φαγητό μας μπορούμε προς το τέλος της βράσης να ρίξουμε 1-2 κ.σ. κορν φλάουρ (διαλυμένο σε λίγο κρύο νερο) και να το ανακατέψουμε ελαφρά.