Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το μισό λάδι. Όταν κάψει ρίχνουμε το μισό μείγμα των αυγών. Μόλις ροδίσει από κάτω το αφαιρούμε από τη φωτιά. Βάζουμε την ομελέτα σε αντικολλητικό ταψάκι που το έχουμε αλείψει με το υπόλοιπο λάδι. Πασπαλίζουμε από πάνω με το ζαμπόν και κατόπιν με το τυρί. Ανακατεύουμε το υπόλοιπο μείγμα του αυγού με τα κορν φλέικς και το ρίχνουμε πάνω από το τυρί. Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς C, μέχρι να ροδίσει από πάνω η ομελέτα μας.