Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι με τη μαργαρίνη (μέχρι να λίωσει). Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και ανακατεύουμε. Κοσκινίζουμε από πάνω το αλεύρι και το μπέικιν και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και το κεφαλοτύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ζύμη μαλακή που να μπορούμε να την πλάσουμε. Ανοίγουμε τη ζύμη, ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, σε φύλλο πάχους 1-2 εκ. Κόβουμε σε ότι σχήματα θέλουμε με κουπ πατ. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και τα αλλείφουμε με το αβγό. Πασπαλίζουμε πάνω το σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 18'-22' μέχρι να ροδίσουν.