Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά, με το σιμιγδάλι και προσθέτουμε το γάλα* σιγά-σιγά, μέχρι να έχουμε ένα μείγμα αρκετά πηχτό. Αν θέλουμε προσθέτουμε και ένα από τα μυρωδικά ή και τα δύο. Παίρνουμε ένα φύλλο και το βουτυρώνουμε, βάζουμε ένα δεύτερο από πάνω και το βουτυρώνουμε και αυτό. Στη συνέχεια το κόβουμε σε 4-5 κάθετες λωρίδες (από τη στενή μεριά). Βάζουμε στη γωνία κάθε λωρίδας 1 κ.σ. από τη γέμιση με τα τυριά. Διπλώνουμε τη γωνία από το φύλλο για να σχηματίσουμε ένα τρίγωνο. Στη συνέχεια διπλώνουμε το τρίγωνο προς τα κάτω και μετά προς τα αριστερά. Συνεχίζουμε έτσι, εναλλάξ μέχρι να τελειώσει το φύλλο. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα τυροπιτάκια και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα και τα αλείφουμε από πάνω με βούτυρο. Πασπαλίζουμε από πάνω σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190 βαθμούς C, για 25'-30' ή μέχρι να ροδίσουν.