Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και σε ένα άλλο μπολ τα χτυπημένα αβγά. Σε ένα ρηχό μπολ βάζουμε τη γαλέτα, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Περνάμε τα κομμάτια του ψαριού, πρώτα από το αλεύρι στη συνέχεια από τα αβγα και τέλος τα κυλάμε στη φρυγανιά. Τα τοποθετούμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί ή με λαδόκολλα. Τα ραντίζουμε με λίγο λάδι από πάνω και ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 10’-12’ ή μέχρι να ξεκολλάει η κρούστα τους εύκολα, με ένα πιρούνι.