Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ (αν θέλουμε το κοσκινίζουμε πρώτα) και ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το νερό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αρχίζουμε να ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό και να ζυμώνουμε, προσθέτουμε και άλλο νερό αν χρειαστεί. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε να σταθεί για 2 ώρες και στη συνέχεια την χωρίζουμε σε μπάλες (ανάλογα με το πόσα φύλλα θέλουμε) και την ανοίγουμε με λεπτό πλάστη.