Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το χλιαρό νερό και το λάδι και ζυμώνουμε σε μία ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και στη συνέχεια πλάθουμε πίτες 20-25 cm και πάχους 1 cm. Τις πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο ή με κίτρινο αλεύρι και τις αφήνουμε να φουσκώσουν. Στη συνέχεια με ένα πηρούνι τις πατάμε σε διάφορα σημεία. Τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα από κάθε πλευρά (2'-3') ή τις ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ αφού τις αλείψουμε με λίγο λάδι.