Δείτε στον παρακάτω πίνακα το χρονικό διάστημα
που μπορούν να διατηρηθούν τα κρεατικά σας,
χωρίς να αλλοιωθούν και να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας!
Πίνακας διατήρησης Κρέατος |
|||
Διατήρηση: |
Σε δροσερό μέρος |
Στο ψυγείο |
Στην κατάψυξη |
Ωμό κρέας |
|||
Μοσχάρι & Βοδινό |
2 ημέρες |
3-4 ημέρες |
12 μήνες |
Αρνί |
2 ημέρες |
3-4 ημέρες |
9 μήνες |
Χοιρινό |
2 ημέρες |
2-3 ημέρες |
6 μήνες |
Κιμάς |
την ίδια ημέρα |
1 ημέρα |
3 μήνες |
Μαγειρεμένο κρέας |
|||
Κατσαρόλας |
1 ημέρα |
3 ημέρες |
6 μήνες |
Πίτες με κρέας ή κιμά |
1 ημέρα |
1 ημέρα |
3 μήνες |
Ψητό |
1-2 ημέρες |
2-3 ημέρες |
3 μήνες |
Διαβάστε Περισσότερα...