Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε για 1'. Προσθέτουμε τους κύβους του ψωμιού, και τους ανακατεύουμε απαλά για να καλυφθούν από τα υλικά που είναι μέσα στο τηγάνι. Βγάζουμε τα ψωμιά από το τηγάνι και τα απλώνουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε για 10'-15' ή μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίσουν. Τα κοιτάζουμε κατά διαστήματα για να μην καούν.
Ψήνουμε για 10'-15' ή μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίσουν. Τα κοιτάζουμε κατά διαστήματα για να μην καούν.
Διαβάστε Περισσότερα...