Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Αλείφουμε με βούτυρο και τις δύο πλευρές κάθε φέτας ψωμιού και τις κόβουμε σε κύβους. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τους ρίχνουμε τη ζάχαρη και την κανέλα από πάνω. Ανακατεύουμε για να πάει παντού η ζάχαρη. Κατόπιν τα αραδιάζουμε σε μία στρώση σε μία λαδόκολλα. Ψήνουμε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο, τα ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10’ μέχρι να φρυγανιστεί το ψωμί.
Κρουτόν κανέλας
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Διάφορα
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 23:04
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 5941
Selenia
Μια διαφορετική εκδοχή από τα συνηθισμένα κρουτόν που συνοδεύουν τις σαλάτες μας. Τα συγκεκριμένα είναι γλυκά και πολύ νόστιμα!
20'
190 βαθμούς C

• •
Υλικά |
4 κ.σ. βούτυρο μαλακωμένο
8 φέτες ψωμί
4 κ.σ. ζάχαρη
1-2 κ.γ. κανέλα
8 φέτες ψωμί
4 κ.σ. ζάχαρη
1-2 κ.γ. κανέλα
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Όταν ψηθούν τα αφήνουμε να παγώσουν για λίγη ώρα και κατόπιν αν δεν τα καταναλώσουμε αμέσως τα βάζουμε σε ένα σακουλάκι για να διατηρηθούν. Μπορούμε να τα φάμε σκέτα, να γαρνίρουμε φρουτοσαλάτες ή να συνοδέψουμε διάφορες κρέμες και παγωτά.
Διαβάστε Περισσότερα...