Βάση: Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, το σιρόπι, το φυστικοβούτυρο, τη βρώμη και τη βανίλια και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα ελαφρά βουτυρωμένο ταψί 9x13 εκατοστών. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για περίπου 15'.
Επικάλυψη: Λιώνουμε τα υλικά της επικάλυψης, ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στη βάση μας. Όταν σταθεροποιηθεί το κόβουμε σε κομμάτια.
Επικάλυψη: Λιώνουμε τα υλικά της επικάλυψης, ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στη βάση μας. Όταν σταθεροποιηθεί το κόβουμε σε κομμάτια.
Διαβάστε Περισσότερα...