Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα λίγο-λίγο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ξύσμα, τη βανίλια και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε, να ενωθούν με τα υπόλοιπα τα υλικά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Ζυμώνουμε απαλά μέχρι να έχουμε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή σε ταψί με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς C για 20’-25’, μέχρι να ροδίσουν.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή σε ταψί με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με τον κρόκο του αυγού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς C για 20’-25’, μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Καλημέρα Κατερίνα,
Λυπάμαι που δε σου άρεσε η συνταγή , αν θέλεις θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας το πρόβλημα που αντιμετώπισες όταν την έφτιαξες. Έτσι ώστε, αν υπάρχει κάποιο λάθος στην καταχώρησή της ή στις αναλογίες της να το ξέρουν και όσοι άλλοι θέλουν να τη φτιάξουν. Καλή Ανάσταση σου εύχομαι!
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.