Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε από πάνω το αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες και το μαχλέπι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Τέλος ρίχνουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς C. Βουτυρώνουμε μία φόρμα 30 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε για 50'-60' (ανάλογα με το φούρνο μας). Όταν κρυώσει την γυρίζουμε ανάποδα σε μία πιατέλα και την πασπαλίζουμε με άχνη. Κόβουμε σε ένα χαρτί το έτος και ότι άλλο θέλουμε να γράψουμε στη βασιλόπιτά μας και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς C. Βουτυρώνουμε μία φόρμα 30 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε για 50'-60' (ανάλογα με το φούρνο μας). Όταν κρυώσει την γυρίζουμε ανάποδα σε μία πιατέλα και την πασπαλίζουμε με άχνη. Κόβουμε σε ένα χαρτί το έτος και ότι άλλο θέλουμε να γράψουμε στη βασιλόπιτά μας και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Διαβάστε Περισσότερα...