Χτυπάμε τα βούτυρα με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε μέσα τη βανίλια, το μπέικιν, τα μυρωδικά και τα αλεύρια. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να γίνει μία αφράτη ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Δεν πρέπει να την παραζυμώσουμε. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο 2-3 εκ. και με κουπ πάτ κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 14'-18', ανάλογα με το φούρνο μας (μέχρι να ροδίσουν).
Όταν ψηθούν τα αφήνουμε για 5'-7' και στη συνέχεια τους ρίχνουμε ζάχαρη άχνη.
Όταν ψηθούν τα αφήνουμε για 5'-7' και στη συνέχεια τους ρίχνουμε ζάχαρη άχνη.
Διαβάστε Περισσότερα...