Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Χτυπάμε το βούτυρο, τις ζάχαρες και τη βανίλια στο μπολ του μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και λίγο-λίγο το γάλα ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι. Ρίχνουμε τα καρύδια, τις σταγόνες σοκολάτας και τη βρώμη και ανακατεύουμε ελαφρά. Xωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και την τυλίγουμε σε λαδόκολλα. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα ή μέχρι να γίνει σταθερή. Στη συνέχεια βγάζουμε τη λαδόκολλα και πλάθουμε το κάθε κομμάτι για να έχει μήκος 40 εκατοστών. Τα ξανατυλίγουμε σε λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για άλλα 30'. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Κόβουμε σε φέτες 1,5 εκατοστών. Βάζουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά και αραδίαζουμε πάνω τα μπισκότα μας.
Ψήνουμε για 9'-11' για πιο μαλακά μπισκότα ή 12'-15' για πιο τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για 2' και κατόπιν τα βάζουμε σε σχάρες για να κρυώσουν εντελώς
Ψήνουμε για 9'-11' για πιο μαλακά μπισκότα ή 12'-15' για πιο τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για 2' και κατόπιν τα βάζουμε σε σχάρες για να κρυώσουν εντελώς
Σχόλια
have read it completely
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.