Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό. Κατόπιν ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Βάζουμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε πάχος 0,5-1 εκατοστό. Κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε με κουπ πατ.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Καλησπέρα Ελευθερία,
Λυπάμαι που δε σου πέτυχε η συνταγή. Για το νερό είχες δίκιο κανονικά είναι 4-5 κ.σ. κατά λάθος είχα γράψει 2 κ.σ. Τα έχω φτιάξει αυτά τα μπισκότα πολλές φορές και δε χρειάστηκε να βάλω παραπάνω από 4-5 κ.σ. νερό. Μπορεί να φταίει και ο τύπος του αλευριού που χρησιμοποίησες. Νομίζω πάντως ότι τα αυγά σφίγγουν τη ζύμη δεν την κάνουν πιο αραιή.
Καλή επιτυχία στις επόμενες συνταγές σου!!
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.