Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι. Κατόπιν ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή μπορεί να χρειαστεί λίγο ακόμη χυμό ή λίγο νερό. Βάζουμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε πάχος 0,5-1 εκατοστό. Κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε με κουπ πατ.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.