Μπισκότα: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Χτυπμάμε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και τα ανακατεύουμε, να ενσωματωθούμ. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα πιέζουμε από πάνω ελαφρά για να πλατύνουν. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς C για 4'-5' κατόπιν τα γυρνάμε από την άλλη μεριά και τα ψήνουμε για άλλα 4'-5'. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Γέμιση: Χτυπάμε το βούτυρο και τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τη ζάχαρη λίγη-λίγη, 1/2 κούπα κάθε φορά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε πάγωμα μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Βάζουμε τη γέμιση σε κορνέ ζαχαροπλαστικής.
Συναρμολόγηση: Παίρνουμε ένα μπισκότο βάζουμε με το κορνέ στο κέντρο λίγη γέμιση και καλύπτουμε με ένα άλλο μπισκότο. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσει και να απλωθεί η γέμιση και στις άκρες του μπισκότου.
Γέμιση: Χτυπάμε το βούτυρο και τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τη ζάχαρη λίγη-λίγη, 1/2 κούπα κάθε φορά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε πάγωμα μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Βάζουμε τη γέμιση σε κορνέ ζαχαροπλαστικής.
Συναρμολόγηση: Παίρνουμε ένα μπισκότο βάζουμε με το κορνέ στο κέντρο λίγη γέμιση και καλύπτουμε με ένα άλλο μπισκότο. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσει και να απλωθεί η γέμιση και στις άκρες του μπισκότου.
Διαβάστε Περισσότερα...