Βάζουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μέχρι να ψιχουλιάσουν. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το γάλα) και τα ανακατεύουμε να ενωθούν. Ρίχνουμε το γάλα κουταλιά-κουταλιά, όσο χρειαστεί, μέχρι να έχουμε μία αρκετά απαλή ζύμη. Την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 0,3-0,5 εκ. και με ένα κουπ πατ κόβουμε μπισκοτάκια. Τα βάζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα. Στη συνέχεια με μία οδοντογλυφίδα ή ένα καλαμάκι για σουβλάκια τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 15'-18', ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 15'-18', ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Διαβάστε Περισσότερα...