Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε το σπορέλαιο, το βούτυρο, το αλάτι και τις ζάχαρες μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και τα χτυπάμε. Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε. Βάζουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν. Ψήνουμε στους 180 °C για 12'-15'.
Υπέροχα Διπλά Σοκολατένια Cookies
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Μπισκότα/Κουλούρια
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 18:58
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 6649
Selenia
Νόστιμα, πολύ αφράτα και διπλά σοκολατένια cookies, για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα!!
40 μικρά ή 20 μεγάλα μπισκότα
12'-15'
180 βαθμούς C

• • • • • • • •
Υλικά |
6 κ.σ. σπορέλαιο
1/4 κούπας βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κούπας ζάχαρη
Αλάτι στη μύτη του κουταλιού
2 αυγά
1 κ.γ. βανίλια
1-1/4 κούπας αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κούπα κακάο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κούπα σταγόνες λευκής σοκολάτας
1 κούπα σταγόνες κουβερτούρας
1/4 κούπας βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κούπας ζάχαρη
Αλάτι στη μύτη του κουταλιού
2 αυγά
1 κ.γ. βανίλια
1-1/4 κούπας αλεύρι γ.ο.χ.
1/2 κούπα κακάο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κούπα σταγόνες λευκής σοκολάτας
1 κούπα σταγόνες κουβερτούρας
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5'-7' πριν τα μετακινήσουμε από το ταψί, για να μη σπάσουν. Διατηρούνται σε αεροστεγές κουτί.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.