Παίρνουμε τη σφολιάτα και την ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Κόβουμε κάθε φύλλο σε 6 τετράγωνα, τα τρυπάμε με ένα πηρούνι και τα βάζουμε σε ταψία φούρνου με λαδόκολλα.
Αλείφουμε τις άκρες τους με νερό και τις σηκώνουμε 2 εκ. γύρω-γύρω.
Απλώνουμε τις φέτες του μήλου ομοιόμορφα μέσα στα τετράγωνα, όσες περισσότερες χωρέσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς C για 20' ή μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να μαλακώσουν τα μήλα.
Εν τω μεταξύ, βάζουμε τη μαρμελάδα σε ένα κατσαρολάκι και τη ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνει πιο ρευστή. Απλώνουμε προσεκτικά αρκετή ποσότητα πάνω στις τάρτες και τις ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει η μαρμελάδα και να κάνει φουσκάλες.
Αλείφουμε τις άκρες τους με νερό και τις σηκώνουμε 2 εκ. γύρω-γύρω.
Απλώνουμε τις φέτες του μήλου ομοιόμορφα μέσα στα τετράγωνα, όσες περισσότερες χωρέσουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς C για 20' ή μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να μαλακώσουν τα μήλα.
Εν τω μεταξύ, βάζουμε τη μαρμελάδα σε ένα κατσαρολάκι και τη ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνει πιο ρευστή. Απλώνουμε προσεκτικά αρκετή ποσότητα πάνω στις τάρτες και τις ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει η μαρμελάδα και να κάνει φουσκάλες.
Διαβάστε Περισσότερα...