Αλείφουμε κάθε τετράγωνο σφολιάτας με το γλάσο αβγού και τοποθετούμε 1 κομμάτι σοκολάτα στην άκρη του κάθε τετραγώνου. Τυλίγουμε τη ζύμη καλά γύρω από τη σοκολάτα, σε όλα τα κομμάτια. Βάζουμε τα κρουασανάκια σε ταψί με λαδόκολλα, με το τελείωμα της ζύμης προς τα κάτω.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Αλείφουμε κάθε κρουασάν με το μείγμα του αβγού και το πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη. Τα ψήνουμε για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Αλείφουμε κάθε κρουασάν με το μείγμα του αβγού και το πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη. Τα ψήνουμε για 15' ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...