Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς C. Ανακατεύουμε το
αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το βούτυρο και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι το μίγμα να ψιχουλιάσει. Ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά και το γάλα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μίγμα του αλευριού. Ανακατεύουμε ελαφρά για να ενωθούν. Ζυμώνουμε απαλά τη ζύμη για λίγο, σε μία ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια. Κατόπιν ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 2 εκατοστών και με ένα κουπ πατ (ελαφρά αλευρωμένο) κόβουμε κύκλους 7 εκατοστών. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς C, για περίπου 10’ ή μέχρι να ροδίσουν.
αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το βούτυρο και χτυπάμε στο μίξερ μέχρι το μίγμα να ψιχουλιάσει. Ρίχνουμε τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά και το γάλα και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μίγμα του αλευριού. Ανακατεύουμε ελαφρά για να ενωθούν. Ζυμώνουμε απαλά τη ζύμη για λίγο, σε μία ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια. Κατόπιν ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 2 εκατοστών και με ένα κουπ πατ (ελαφρά αλευρωμένο) κόβουμε κύκλους 7 εκατοστών. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς C, για περίπου 10’ ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...