Βάζουμε τη μαργαρίνη και το γάλα σε ένα κατσαρολάκι να λιώσει και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό. Βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το αλάτι, τη βανίλια, το ξύσμα και τα αβγά και τα χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε το χλιαρό γάλα και τη μαργαρίνη σιγά σιγά στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε (το μείγμα πρέπει να είναι σχετικά πηχτό). Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα με το αβγό και ανακατεύουμε ξανά.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30'-40'.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε τις βάφλες ανάλογα με τις οδηγίες της συσκεύης μας.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 30'-40'.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε τις βάφλες ανάλογα με τις οδηγίες της συσκεύης μας.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.