Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο (παγωμένο & κομμένο σε κύβους) τη ζάχαρη, τα αβγά, το μπέικιν, τη βανίλια και το αλάτι σε ένα μπολ. Τα ανακατεύουμε και όταν το μείγμα ψιχουλιάσει είναι έτοιμο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα για να ενωθεί σε μία μπάλα.
Παίρνουμε λίγο περισσότερο από τη μισή ζύμη και την απλώνουμε, κάνοντας τοιχώματα γύρω γύρω, σε βουτυρωμένη ταρτιέρα ή στρογγυλό ταψί 30cm. Την τρυπάμε με ένα πηρούνι σε διάφορα σημεία.
Απλώνουμε τη μαρμελάδα στη ζύμη και τοποθετούμε από πάνω κορδονάκια χιαστί και τα αλείφουμε με το μέλι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40' περίπου.
Παίρνουμε λίγο περισσότερο από τη μισή ζύμη και την απλώνουμε, κάνοντας τοιχώματα γύρω γύρω, σε βουτυρωμένη ταρτιέρα ή στρογγυλό ταψί 30cm. Την τρυπάμε με ένα πηρούνι σε διάφορα σημεία.
Απλώνουμε τη μαρμελάδα στη ζύμη και τοποθετούμε από πάνω κορδονάκια χιαστί και τα αλείφουμε με το μέλι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40' περίπου.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.