Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, να γίνει ένας σχετικά πηχτός χυλός. Ρίχνουμε 1/2 φλ.τσ. από το μείγμα πάνω στη ζεστή επιφάνεια της βαφλιέρας, που την έχουμε αλλείψει με λίγο βούτυρο. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Βάφλες Ελαφριές
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Γλυκές ζύμες / ψωμιά
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 22:35
- Γράφτηκε από τον/την Tatiani
- Εμφανίσεις: 8230
Tatiani
Νόστιμες βάφλες, εύκολες και ελαφριές
5-6 βάφλες

• •
Υλικά |
1 φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.γ. μπέικιν
1 κ.σ. ζάχαρη
3 αβγά
1 φλ.τσ. γάλα
2 κ.σ. βούτυρο
1 βανίλια
3 κ.γ. μπέικιν
1 κ.σ. ζάχαρη
3 αβγά
1 φλ.τσ. γάλα
2 κ.σ. βούτυρο
1 βανίλια
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Συνήθως οι συσκευές θέλουν περίπου 5' προθέρμανση, όταν κλείσει η λυχνία ρίχνουμε το μείγμα.
Διαβάστε Περισσότερα...