Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και ροδίζουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια στην κατσαρόλα. Τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Ρίχνουμε πάλι το κρέας, προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15’-17’ μέχρι να ψηθούν τα φιλέτα. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ροκφόρ και κουνάμε την κατσαρόλα για να πάνε παντού. Όταν ενωθούν η κρέμα και το ροκφόρ, με τη σάλτσα του κρέατος είναι έτοιμο.
Χοιρινά φιλέτα με κρέμα γάλακτος
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Κρεατικά
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 23:43
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 23695
Selenia
Ένα εύγευστο γεύμα με νόστιμα χοιρινά φιλετάκια α λα κρεμ, με μανιτάρια!!!
4 μερίδες
35'-40'

• • • • •
Υλικά |
1 κιλό χοιρινό (κομμένο σε φιλέτα πάχους 1,5 εκ.)
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα κρασί λευκό
200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
70 γρ. ροκφόρ
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα κρασί λευκό
200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
70 γρ. ροκφόρ
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Συνδυάζεται ωραία με ζυμαρικά. Αν θέλουμε, όταν ρίχνουμε το κρασί μπορούμε να προσθέσουμε και 1/2 κ.σ. γούστερ σος.
Διαβάστε Περισσότερα...