Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα υλικά της μαρινάδας μας και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και κουνάμε λίγο το μπολ για να πάει παντού η μαρινάδα. Τα βάζουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 5-6 ώρες να μαριναριστούν. Κατόπιν τα βγάζουμε από τη μαρινάδα και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Ψήνουμε στο γκριλ, στα κάρβουνα ή σε τηγάνι με αυλάκια για 15'-20' ή μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας και να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Μπριζόλες χοιρινές μαριναρισμένες
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Κρεατικά
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 09:08
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 27714
Selenia
Γευστικές και τρυφερές, μαριναρισμένες μπριζόλες!!
4 άτομα
15'-20'
• • • • • • • •
Υλικά |
1 κιλό μπριζόλες χωρίς κόκκαλο (κομμένες λεπτές)
Μαρινάδα:
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1-2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κόκκους πιπέρι
2-3 κόκκους μπαχάρι
1/2 κ.σ. αλάτι
Μαρινάδα:
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1-2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κόκκους πιπέρι
2-3 κόκκους μπαχάρι
1/2 κ.σ. αλάτι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Το μπολ που θα βάλουμε τη μαρινάδα δεν πρέπει να είναι μεταλλικό. Όσο μαρινάρουμε το κρέας, κατά διαστήματα κουνάμε το μπολ για να μαριναριστούν όλα τα κομμάτια. Σερβίρονται με σαλάτα ή πατάτες τηγανιτές.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.