Βρέχουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε, αφού του αφαιρέσουμε την κόρα. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε για 8'-10', μέχρι να ενωθούν όλα καλά και να είναι αφράτο το μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε για 30'-40' στο ψυγείο. Κατόπιν πλάθουμε σε μπαλίτσες μικρές και τις αλευρώνουμε. Βάζουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν αρκετά.
Κεφτεδάκια με ούζο
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Κρεατικά
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 10:59
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 11195
Selenia
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με άρωμα από ούζο και κύμινο, δοκιμάστε τα!!
4-6 μερίδες

• • • •
Υλικά |
500 γρ. κιμάς (ανάμεικτος: χοιρινό & μοσχάρι)
2-3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
2 κρεμμύδια τριμμένο
1 αβγό
2 κ.γ. ξύδι
2 κ.γ. ρίγανη
1-2 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. ούζο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
2-3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
2 κρεμμύδια τριμμένο
1 αβγό
2 κ.γ. ξύδι
2 κ.γ. ρίγανη
1-2 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. ούζο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Ταιριάζουν ωραία με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου. Επίσης, με τζατζίκι
Διαβάστε Περισσότερα...