Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω τη μπύρα. Κλείνουμε το καπάκι του και τις αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα, ανακινώντας το μπολ κατά διαστήματα.
Ενώνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολάκι και αλείφουμε με αυτό τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές. Τις ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 30'.
Κατόπιν τις βάζουμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψάκι και τις αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ψηθούν.
Ενώνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολάκι και αλείφουμε με αυτό τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές. Τις ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 30'.
Κατόπιν τις βάζουμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψάκι και τις αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ψηθούν.
Διαβάστε Περισσότερα...