Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Βάζουμε αλατοπίπερο στο κρέας και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Το σοτάρουμε για 5'-6' και κατόπιν το αφαιρούμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα αφήνουμε να σοταριστούν ελαφρά και ξαναρίχνουμε μέσα το κρέας. Σβήνουμε με το ξύδι και ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 20'-25' ή μέχρι να ψηθεί το κρέας. Σερβίρεται ζεστό.
Χοιρινό Κατσαρόλας με Σπαράγγια
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Κρεατικά
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 23:48
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 8247
Selenia
Χοιρινό μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο αλλά ο συνδυασμός με τα σπαράγγια του δίνει άλλη γεύση!!
4 άτομα
35'-45'

• • • • • • • • • • • •
Υλικά |
1 κιλό χοιρινό, σε κοματάκια
500 γρ. σπαράγγια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1-2 κρεμμυδια, ψιλοκομμένα
1/2 κούπα λάδι
2 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
500 γρ. σπαράγγια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1-2 κρεμμυδια, ψιλοκομμένα
1/2 κούπα λάδι
2 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Για να δέσει καλύτερα το φαγητό μας μπορούμε προς το τέλος της βράσης να ρίξουμε 1-2 κ.σ. κορν φλάουρ (διαλυμένο σε λίγο κρύο νερο) και να το ανακατέψουμε ελαφρά.
Διαβάστε Περισσότερα...