Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ, το γάλα και το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε να ενωθούν. Κατόπιν αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες. Τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, και τις τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρουμε τις ζεστές πανσέτες μαζί με τη σάλτσα μουστάρδας.
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες. Τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, και τις τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρουμε τις ζεστές πανσέτες μαζί με τη σάλτσα μουστάρδας.
Διαβάστε Περισσότερα...