Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι με τη ζάχαρη, την κανέλα και τις βανίλιες και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και την πορτοκαλάδα. Στο τέλος ρίχνουμε τα μήλα και τα ανακατεύουμε σιγά σιγά με μια σπάτουλα. Αλείφουμε μία φόρμα για κέικ με λίγη μαργαρίνη ή σπορέλαιο. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς C.
Νηστίσιμο κέικ με μήλα
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Με λάδι
- Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 19:37
- Γράφτηκε από τον/την Άννη
- Εμφανίσεις: 22028
Άννη
Εύκολο και γρήγορο νηστίσιμο κέικ με μήλα!
1 φόρμα κέικ
1 ώρα
180 βαθμούς C
• • • •
Υλικά |
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι σπορέλαιο
3 βανίλιες
4 μήλα σε κύβους
κανέλα
3-4 κούπες αλεύρι (όσο πάρει)
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι σπορέλαιο
3 βανίλιες
4 μήλα σε κύβους
κανέλα
3-4 κούπες αλεύρι (όσο πάρει)
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί περισσότερο ή λιγότερο.
Αφού αλείψουμε τη φόρμα με μαργαρίνη ή σπορέλαιο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ώστε να ξεφορμάρεται πιο εύκολα το κέικ.
Αφού αλείψουμε τη φόρμα με μαργαρίνη ή σπορέλαιο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι ώστε να ξεφορμάρεται πιο εύκολα το κέικ.
Διαβάστε Περισσότερα...