Σ' ένα μπολ βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, την κανέλα και το άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να γίνει χυλός. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη και καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυλό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλά (να πάρει 2-3 βράσεις). Τον βάζουμε σε φόρμα και τον σερβίρουμε αφού κρυώσει.
Χαλβάς με άνθος αραβοσίτου
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Με λάδι
- Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 14:50
- Γράφτηκε από τον/την Άννη
- Εμφανίσεις: 9744
Άννη
Μια διαφορετική συνταγή χωρίς σιμιγδάλι... εύκολη και γευστική!
• • • •
Υλικά |
3 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κουτί άνθος αραβοσίτου
1 κ.γ. κανέλα
125 γρ. μαργαρίνη
1/2 κούπα αμύγδαλα
2 ποτήρια ζάχαρη
1 κουτί άνθος αραβοσίτου
1 κ.γ. κανέλα
125 γρ. μαργαρίνη
1/2 κούπα αμύγδαλα
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Προαιρετικά όταν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κανέλα.
Διαβάστε Περισσότερα...