Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Σε άλλο μπολ βάζουμε τη λιωμένη μαργαρίνη και το νερό και τα χτυπάμε, να ενωθούν καλά. Ενώνουμε τα στερεά με τα υγρά και ανακατεύουμε με ένα πηρούνι. Δε χρειάζεται πολύ χτύπημα, μόνο μέχρι να βραχεί όλο το αλεύρι. Βάζουμε λίγη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά. Για κάθε pancake ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι.
Όταν βγάλουν φουσκάλες από την πάνω πλευρά και ροδίσουν από κάτω, τα γυρίζουμε να ροδίσουν και από την άλλη. Θέλουν περίπου 2'-4' από κάθε πλευρά.
Όταν βγάλουν φουσκάλες από την πάνω πλευρά και ροδίσουν από κάτω, τα γυρίζουμε να ροδίσουν και από την άλλη. Θέλουν περίπου 2'-4' από κάθε πλευρά.