Βάζουμε τις ντομάτες σε σουρωτήρι, να φύγουν τα υγρά τους. Αφού στραγγίξουν τις βάζουμε σε ένα μπολ, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, να ενωθούν καλά. Θα πρέπει να έχουμε έναν πηχτό χυλό.
Ανάβουμε το μάτι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι. Αφού κάψει καλά το λάδι, ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Όταν ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές, βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες από το τηγάνι. Τους αφήνουμε πάνω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το λάδι τους.
Ανάβουμε το μάτι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε αρκετό λάδι σε ένα τηγάνι. Αφού κάψει καλά το λάδι, ρίχνουμε μέσα κουταλιές από το μείγμα. Όταν ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές, βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες από το τηγάνι. Τους αφήνουμε πάνω σε πιάτο με χαρτί κουζίνας, για να απορροφήσει το λάδι τους.
Διαβάστε Περισσότερα...