Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι, τη ζάχαρη και το ζεστό νερό μέχρι να λιώσει εντελώς η ζάχαρη. Ρίχνουμε τη σόδα μέσα στο κονιάκ και ανακατεύουμε να διαλυθεί. Το προσθέτουμε στο μείγμα μας και ρίχνουμε τα μυρωδικά. Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, όσο σηκώσει, και ζυμώνουμε απαλά. Όταν η ζύμη δέσει αρχίζουμε να πλάθουμε κουλουράκια. Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα ή ελαφρά λαδωμένο. Τα βρέχουμε από πάνω με ένα πινέλο που το βουτάμε στο νερό και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 20' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα κουλούρια και να ψηθούν. Όταν βγουν από το φούρνο τα βάζουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 20' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα κουλούρια και να ψηθούν. Όταν βγουν από το φούρνο τα βάζουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.