Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και τους ρίχνουμε το αλάτι, τα καβουρδίζουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο (μέχρι να ροδίσουν ελαφρά). Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλά, με ένα κουτάλι φτιάχνουμε ομοιόμορφα σοκολατάκια που τα τοποθετούμε πάνω της.
Σοκολατάκια νηστίσιμα με αμύγδαλα
Λεπτομέρειες
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Χωρίς λάδι
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 01:00
- Γράφτηκε από τον/την Selenia
- Εμφανίσεις: 16719
Selenia
Εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια με αμύγδαλα, για όσους θέλουν κάτι γλυκό και στη νηστεία!!
50 μικρά κομμάτια

• • • •
Υλικά |
200 γρ. αμύγδαλα
50 γρ. κουβερτούρα
1/4 κ.γ. αλάτι
50 γρ. κουβερτούρα
1/4 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση |
Μικρά μυστικά |
Αν δεν βρούμε ξεφλουδισμένα αμύγδαλα τα βάζουμε για 2'-3' λεπτά σε ζεστό νερό και η φλούδα θα βγει πολύ εύκολα.
Διαβάστε Περισσότερα...