Σ΄ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το μπέικιν και τις βανίλιες. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σόδα στην πορτοκαλάδα, τη ρίχνουμε στο μείγμα, βάζουμε και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε για 15'. Μετά ανακατεύουμε ξανά, βάζουμε το μείγμα σ'ένα μεσαίο πυρέξ και ψήνουμε στον αέρα στους 170 βαθμούς C για 50' περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Φτιάχνουμε το σιρόπι να κρυώνει και το ρίχνουμε στο ζεστό παντεσπάνι.
Αφήνουμε να κρυώσει και να τραβήξει το σιρόπι και πασπαλίζουμε με τριμμένα καρύδια ή ινδική καρύδα.
Φτιάχνουμε το σιρόπι να κρυώνει και το ρίχνουμε στο ζεστό παντεσπάνι.
Αφήνουμε να κρυώσει και να τραβήξει το σιρόπι και πασπαλίζουμε με τριμμένα καρύδια ή ινδική καρύδα.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.