Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα και τα κόβουμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μούλτι. Ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το βάζουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 45'-60', για να σφίξει.
Βάζουμε αρκετή ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ. Κατόπιν πλάθουμε μπαλίτσες από το μείγμα μας και τα κυλάμε μέσα στην άχνη.
Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε.
Βάζουμε αρκετή ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ. Κατόπιν πλάθουμε μπαλίτσες από το μείγμα μας και τα κυλάμε μέσα στην άχνη.
Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...