Βράζουμε τον αρακά σε αλατισμένο νερό για 2' και τον σουρώνουμε. Βάζουμε στο μπλέντερ τον μισό από τον αρακά και τον πολτοποιούμε (να μη λιώσει εντελώς, πρέπει να είναι χοντροκομμένος). Σε ένα μπολ βάζουμε τον υπόλοιπο αρακά, το κρεμμύδι, τα αυγά, το γάλα, το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ, το δυόσμο και αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τον λιωμένο αρακά και τη γραβιέρα και τα ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα του αρακά και τις πιέζουμε ελαφρά προς τα κάτω για να πλατύνουν. Τηγανίζουμε για 2'-3' από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
Σερβίρονται ζεστές.
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα του αρακά και τις πιέζουμε ελαφρά προς τα κάτω για να πλατύνουν. Τηγανίζουμε για 2'-3' από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
Σερβίρονται ζεστές.
Διαβάστε Περισσότερα...