Καθαρίζουμε τα βρασμένα αυγά και τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους, τους βάζουμε σε ένα μπολ και τους λιώνουμε με ένα πηρούνι. Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά και με ένα κουτάλι παίρνουμε από αυτό το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια στο κενό που έχουν αφήσει οι κρόκοι.
Βάζουμε σε ένα μπολάκι το ξύδι και το λάδι και τα χτυπάμε με ένα πηρούνι. Περιχύνουμε τα αυγά με το λαδόξυδο.
Βάζουμε σε ένα μπολάκι το ξύδι και το λάδι και τα χτυπάμε με ένα πηρούνι. Περιχύνουμε τα αυγά με το λαδόξυδο.
Διαβάστε Περισσότερα...