Βάζουμε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή μούλτι το αλεύρι και το βούτυρο. Τα χτυπάμε μέχρι να ψιχουλιάσουν. Προσθέτουμε το τυρί και το νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αρχίσουν τα υλικά να ενώνονται. Βάζουμε το μείγμα σε αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνουμε απαλά μέχρι να ενωθεί σε ζύμη.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 3 μέρη και ανοίγουμε το καθένα με ένα πλάστη σε λεπτό φύλλο. Πασπαλίζουμε από πάνω με το αλάτι και το πατάμε απαλά από πάνω με τον πλάστη για να κολλήσει στη ζύμη. Κόβουμε σε τετράγωνα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πηρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 5'-7' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να γίνουν τραγανά.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 3 μέρη και ανοίγουμε το καθένα με ένα πλάστη σε λεπτό φύλλο. Πασπαλίζουμε από πάνω με το αλάτι και το πατάμε απαλά από πάνω με τον πλάστη για να κολλήσει στη ζύμη. Κόβουμε σε τετράγωνα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πηρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 5'-7' ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να γίνουν τραγανά.
Διαβάστε Περισσότερα...