Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη διαλύονται. Στη συνέχεια τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τις κόβουμε σαν τηγανιτές. Τις βάζουμε σε ταψί λαδωμένο ή με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και τα μυρωδικά και ραντίζουμε από πάνω με το ελαιόλαδο (όχι πάρα πολύ). Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στον αέρα και γκριλ στους 200-220 βαθμούς C για 8'-10', ανάλογα πόσο δυνατός είναι ο φούρνος μας. Όταν ροδίσουν οι πατάτες τις κουνάμε λίγο ή τις γυρνάμε απαλά με μία σπάτουλα για να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά τους.
Κατόπιν τις βγάζουμε από το φούρνο και τις σερβίρουμε.
Κατόπιν τις βγάζουμε από το φούρνο και τις σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...