Βάζουμε τα τυριά και το αλατοπίπερο σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε να ενωθούν. Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και μοιράζουμε το καταΐφι στα δύο. Απλώνουμε το μισό με τα χέρια μας πάνω στο ταψί και σκεπάζουμε το άλλο μισό με μία πετσέτα για να μην ξεραθεί. Ρίχνουμε από πάνω το μείγμα των τυριών και καλύπτουμε από πάνω με το υπόλοιπο καταΐφι. Βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί και το ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στο καταΐφι. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το ρίχνουμε και αυτό λίγο-λίγο από πάνω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς C για 30'-40' ή μέχρι να ροδίσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς C για 30'-40' ή μέχρι να ροδίσει.
Διαβάστε Περισσότερα...