Ζύμη: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά. Ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και λίγο-λίγο το αλεύρι. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία λεία και απαλή ζύμη.
Γέμιση: Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα 2 από τα αυγά. Προσθέτουμε τα τυριά, το γάλα και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Συναρμολόγηση: Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε κύκλους με κουπ πατ ή με ένα φλυτζάνι. Γεμίζουμε κάθε κύκλο με 1 κ.σ. γέμιση, βρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό και κατόπιν κλείνουμε σε μισοφέγγαρα (αν θέλουμε για να μην ανοίξει η ζύμη την πατάμε με ένα πηρούνι στις άκρες).
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο και τα αλείφουμε από πάνω με το τρίτο αυγό (ελαφρά χτυπημένο). Ψήνουμε για 30'-40' στους 180 βαθμούς C.
Γέμιση: Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά τα 2 από τα αυγά. Προσθέτουμε τα τυριά, το γάλα και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Συναρμολόγηση: Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε κύκλους με κουπ πατ ή με ένα φλυτζάνι. Γεμίζουμε κάθε κύκλο με 1 κ.σ. γέμιση, βρέχουμε τις άκρες με λίγο νερό και κατόπιν κλείνουμε σε μισοφέγγαρα (αν θέλουμε για να μην ανοίξει η ζύμη την πατάμε με ένα πηρούνι στις άκρες).
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο και τα αλείφουμε από πάνω με το τρίτο αυγό (ελαφρά χτυπημένο). Ψήνουμε για 30'-40' στους 180 βαθμούς C.
Διαβάστε Περισσότερα...