Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά και ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε 4 λωρίδες κατά μήκος της μεγάλης πλευράς και στη συνέχεια κάθετα στη μέση. Μοιράζουμε τη γέμιση στα κομμάτια της ζύμης, αλείφουμε κάθε κομμάτι με γύρω γύρω με λίγο νερό και τυλίγουμε σε ρολό από τη μεγαλύτερη πλευρά. Πατάμε τις άκρες με ένα πηρούνι για να κολλήσουν και κατόπιν τις βρέχουμε και τις ενώνουμε έτσι ώστε να σχηματιστούν στρογγυλές τυρόπιτες σαν κουλούρι.
Χτυπάμε το αβγό με το νερό και αλείφουμε τις τυρόπιτες, κατόπιν πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40' στους 180 βαθμούς C
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε 4 λωρίδες κατά μήκος της μεγάλης πλευράς και στη συνέχεια κάθετα στη μέση. Μοιράζουμε τη γέμιση στα κομμάτια της ζύμης, αλείφουμε κάθε κομμάτι με γύρω γύρω με λίγο νερό και τυλίγουμε σε ρολό από τη μεγαλύτερη πλευρά. Πατάμε τις άκρες με ένα πηρούνι για να κολλήσουν και κατόπιν τις βρέχουμε και τις ενώνουμε έτσι ώστε να σχηματιστούν στρογγυλές τυρόπιτες σαν κουλούρι.
Χτυπάμε το αβγό με το νερό και αλείφουμε τις τυρόπιτες, κατόπιν πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40' στους 180 βαθμούς C
Διαβάστε Περισσότερα...