Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και του ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σκόρδο σκόνη. Το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο. Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα και το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά και το τυρί. Παίρνουμε τα κομματάκια από το κοτόπουλο και τα βουτάμε στο μπολ με τη μουστάρδα και κατόπιν στο μπολ με τη φρυγανιά. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και τοποθετούμε πάνω τις κοτομπουκιές προσέχοντας να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Τις ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να γίνει σταθερό το παναρισμά τους. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 25'-30' μέχρι να ροδίσουν. Μπορεί να χρειαστέι να τις γυρίσουμε και από την άλλη πλευρά για να ροδίσει και εκεί.